Mišljenja korisnika!

Zeodent® upotrebljavam petu godinu. NA početku, kada sam probao Zeodent®, moja zubarica se je pomalo uvrijedila jer je mislila da sam otišao na redovito skidanje kamenca drugom zubaru. Toliko je bila iznenađena kud mi je nestao kamenac da sam i njoj naručio zeolitni zubni prah Zeodent® kao poklon, jer je iskazala izrazito zanimanje koji to zubni prah tako učinkovito skida zubni kamenac. Otkada perem zube i desni sa Zeodentom® imam cijeli dan osjećaj glatkih zubi iznutra i izvana, što se vidi po njihovom visokom sjaju. Nemam nimalo plaka i dah mi je prirodno dobar. Danas cijela moja obitelj pere zube i desni sa Zeodentom®. Kako sam makrobiotičar, iznimno cijenim što proizvod ne sadrži štetan Fluor i što je potpuno prirodan. Svima ga preporučam. Probajte i sami ćete se uvjeriti u djelotvornost. Moja obitelj više ne koristi zubne paste.
Dr. Predrag Radić
Zagreb
Zahvaljujem na brzoj isporuci vaših proizvoda i na poklonu, Zeodent® naručujem po drugi put. Veoma sam zadovoljna njegovim djelovanjem. Koristi ga moja cijela obitelj, djelotvoran je kod kamenca za stariju dob, kao i kod prevencije kod mlađih osoba. Osobito koristi pušačima štiteći desni i izbjeljuje zube skidajući žute naslage. Sve navedene činjenice u reklami proizvoda su istinite. Rado ga preporučujem.
Ljiljana Ugrinić
Split
Moj suprug ima parodontozu, nakon duge potrage naišao je na Zeodent. Njegovim korištenjem vratilo mu se zubno meso u normalno stanje, nestao je zadah (svatko tko ima parodontozu zna kakav je) i zubi su postali glatki i sjajni. Ja sam pušač i znaju mi zubi promijeniti boju. Sada su sjajni i bez kamenca, boja je došla u svoju prirodnu. Baš smo zadovoljni i svima toplo preporučujemo da koriste Zeodent u svojoj svakodnevnoj higijeni zuba. I opet ponavljam, nije internetska prevara
J. Vitas
Zagreb
Svakih 3 mjeseca sam trebao ici kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac!!! Supruga mi je govorila da kod sebe ništa ne primjećuje, ali nakon četvrtog pranja je ostala iznenađena čistoćom i svjetlinom zubi. Za bolji učinak je bolje ne koristiti previše vode tako da prah ne sklizne sa zubi odmah na početku.
Ivica Matić
Split
Upala i gljivice su se povukle. Upala je bila duboka, izvuklo je. Bilo je strašno. Mislila sam da su sinusi. Bilo je puno gnoja i sukrvice. Otišla sam zubaru da mi to probije. Da nema Zeodenta, još bi patila od toga. Spasilo me. Jedan zub se je klimao jer se povuklo zubno meso. Prije sam mjenjala zubare.
Iva Poljak
Split
Kontrolnim pregledima pacijenata, koji su koristili Zeodent prah, kao sredstvo za higijenu oralne šupljine, dobili smo jako pozitivne reakcije i učinkovito djelovanje. Ono se osobito dobro odražava na stupanj kiselosti u usnoj šupljini, to jest smanjuje kiselost sline i tako sprječava sklonost erozijama zuba i žarenju sluznice. Zubno meso - gingiva i ostali parodont pokazuju sklonost manjoj osjetljivosti, to jest smanjuje se dubina parodontnih đepova i krvarenje iz zubnog mesa. Određeni pacijenti primjetili su, dajim je stvaranje i taloženje plaka na zubima puno manje ili ga uopće nema, te da su zubi većeg sjaja, pogotovo kod pušača i uživatelja kave i čaja. Dakle svakodnevnom uporabom Zeodenta polako vraćaju "blistavost svog osmjeha”. Pitanje je bilo da li je Zeodent preporučljiv djeci: Za upotrebu nema dobnog ograničenja te je upotreba Zeodenta preporučljiva I za djecu I za bebe.
Dr. Ivona Kalauz-Oguić
ordinacija dentalne medicine, Pag
Želim podijeliti svoja iskustva nakon vrlo kratke uporabe ( 5 dana) ZEODENTA da bi i drugi koji žele to kupiti ,ali nisu sigurni, naprave što prije. Ja sam se odmah nakon dva dana uporabe javila ljubaznoj gospođi Momčinović i usmeno joj to rekla, jer nisam mogla vjerovati da tako nešto zaista odmah ima pozitivno djelovanje na zube i desni. Da ne duljim, meni je ZEODENT ovako djelovao: - Zubno meso i desni zbog ugradnje zubnog mosta i implantata, bilo je trajno bolno, naročito noću, osjetljivo na dodir četkice i paste za zube. Sada toga nema, dapače ja četkom i Zeodentom bez problema Prelazim tu gdje mi je bilo bolno. Bol je nestala, manje je crveno Zubno meso, čak su me I zubi znali boljeti ali nakon samo 5 dana pranja Zeodentom toga nema više. - Zubi su sjajniji, pomalo odmah bjeliji i kamenac kojeg nemam puno (ali se uporno javlja na istom donjem zubu) je vidljivo manji. - U ustima sam imalaiI afte jer imam osjetljive sluznice , svašta sam Probala, najviše mi je pomagao gengigel ali u zadnje vrijeme ne više. Sad sam se preporodila jer ni afti više nemam. - Općenito higijena cijele usne šupljine je puno bolja, nema onog neugodnog okusa u ustima ujutro (mada nisam pušač). Čak i jezik je sada drugačiji, čišći jer i njega četkam posebnom četkom. Zubi su nakon pranja Zeodentom obloženi kao nekim zaštitnim slojem, pa se nakon marende (na poslu) hrana manje zalijepi za zube. Iako imam četkicu za pranje zubiju i na poslu, ako nekad ne stignem oprati zube - dovoljno ih je samo isprati malo mlakom vodom i budu skroz OK. Naravno ne kao kad su oprani, ali ostaci hrane kao da jednostavno kližu sa zubiju. I još nešto vrlo važno. Kod ugradnje mosta desna strana mi je bila odmah OK, a lijeva strana- kod zagriza mi je stalno nešto smetalo. Sada imam osjećaj kao da su mi se ti zubi dodatno učvrstili, što je možda nekima nezamislivo. Ali oni ljudi, koji imaju slične probleme razumjeti će o čemu govorim. Što reći na kraju, iskreno ga preporučam svima. Nije važno koliko nešto košta nego kolika je kvaliteta. Hvala gospođi Momčinović što je ovo stvorila i nama podarila jer iskreno reći danas svatko svašta preporuča i prodaje. Ali ovo zaista vrijedi svaku kunu koju sam platila.
Ankica
Split
Novinarka i holistički terapeut - Zeodent® sam dobila na poklon od svoje prijateljice koje sa Zeodentom® riješila svoju paradontozu te je bila jako zadovoljna. Imam dijete s posebnim potrebama. Naše dosadašnje iskustvo sa Zeodentom® : Manje naslaga na zubima, zdravstveno neškodljiv za razliku od običnih zubnih pasti koje se ne smiju prugutati (upozorenje stoji na njima sa sitnim slovim). Imam dijete s posebnim potrebama i važno mi je da se zeolit iz Zeodenta® može progutati jer su mu zubne paste stvarale želučanu kiselinu i hračkanje. Preporučam svim roditeljima čije dijete ima posebne potrebe.
Marija
Zagreb
Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo, je Zeodent®. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent® već godinu dana i perem zube 3-4 puta dnevno. Pitanje je bilo da li je Zeodent preporučljiv djeci: Za upotrebu nema dobnog ograničenja te je upotreba Zeodenta preporučljiva I za djecu I za bebe.
Milodrag Marinković
Split
U vezi zeolita, pogotovo u pogledu na Zeodent® imam samo pohvale, naglašavam Zeodent® jer mi se sviđa ideja i učinak upravo onakav kakav ste opisali. Zeodent® koristim bez zubne paste.Pitanje je bilo da li je Zeodent preporučljiv djeci: Za upotrebu nema dobnog ograničenja te je upotreba Zeodenta preporučljiva I za djecu I za bebe.
Danijel Sladović
Zagreb
Za pranje zubi koristim samo pripravke bez Fluora, jer volim unositi u svoj organizam prirodne i zdrave stvari, pa stoga dosta pazim. Cijelo vrijeme dok ga koristim, a ima već dvije godine, nije mi se stvorila niti trunka zubnog kamenca. Tako i hranjivi minerali mogu ulaziti direktno u caklinu. Zeodent® me je oduševio, osjećaj je zaista nevjerojatan kada su cijeli dan zubi sjajni i glatki. Dotada nisam ni primjećivao koliko često tijekom dana prelazim iz unutarnje strane zuba po njima, to mi je novi osjećaj. Jednom prilikom kada sam potrošio Zeodent®, a novi zaboravio naručiti, u međuvremenu sam prao zube sa svojom starom pastom i već sat vremena nakon pranja opet se je pojavio osjećaj ljepljivog plaka kojeg prije nisam ni bio svjestan, dok nisam probao razliku. Ako probate, osjetit ćete i vidjeti. Svatko može samo dobiti.
Maurizio
Rovinj
Moj brat je nabavio Zeodent s kojim je bio jako zadovoljan i preporučio nam ga je u ljeto 2015. kada smo odmah naručili Zeodent. Supruga i ja imamo implantate oko kojih nam se stalno upaljivalo zubno meso i nikako nismo mogli riješiti taj problem, sve smo probali, a jedino pravo rješenje za nas s rezultatima je Zeodent, na čemu zahvaljujemo.
Vlado Keser
Zagreb
Kada sam prvi puta upotrijebila Zeodent prašak za pranje i čišćenje zubi, bila sam skeptična i vrlo znatiželjna što će zapravo napraviti. Nikada prije nisam zube čistila i prala sa praškastom “zubnom pastom” i bilo mi je dosta čudno. Samo što Zeodent govori zaista sam za sebe. Već kod prve upotrebe se osjeća razlika i kada se čovjek navikne na drugačiji osjećaj (prašak umjesto pasti različitih okusa) zaljubi se u njega zato što je rezultat i efekt nakon pranja i čišćenja zuba puno ljepši nego kada upotrijebimo klasičnu zubnu pastu iz trgovine. Zadovoljna sam sa Zeodentom i preporučujem da ga isprobate. Nakon toga ćete ga htjeti stalno koristiti...
Monka Jakubec
Slovačka
Na većini zuba imam navlake i perem svakodnevno zube sa Zeodentom®. Primjetio sam već nakon deset dana korištenja Zeodenta® da su svi zubi uključujući i navlake skroz glatki. Zeodent® koristim tako da zubnu četku sa zubnom pastom uronim u Zeodent® i tako perem zube na uobičajeni način. Već nakon deset dana, zubno meso je čvrsto i da,- nema krvarenja koje je prije upotrebe Zeodenta® bilo redovito. Okus je OK. Primjećujem poseban osjećaj urednosti cijele usne šupljine. Sve pet.se je pojavio osjećaj ljepljivog plaka kojeg prije nisam ni bio svjestan, dok nisam probao razliku. Ako probate, osjetit ćete i vidjeti. Svatko može samo dobiti.
Zvonko Jurić, dipl.oec,
Zagreb
Svakako sam primjetio djelotvornost Zeodent®a,to je cudo, i inace sam imao lijepe zube a sad su besprijekorni, svaka cast za to i hvala prije svega:-)
Ivan
Osijek
Zeodent® sam dobila za rođendan i totalno mi je super. Prestalo mi je krvarenje iz desni koje me je dugo mučilo. Koristim ga i za jezik. Moram reći da zube ne treba "ribati" nego samo oprati. Moji su zubi sjajni izdaleka:-)-kažu moje frendice
Maja
Zagreb
Nakon što mi moj zubar nije trebao skinuti kamenac godinu dana, zadnjom prilikom se nije mogao suzdržati i pitao me je što radim (kod istog zubara idem već 20 godina) i slijedećom prilikom sam mu odnio Zeodent® kojeg sada i on koristi.
Zdenko Novosel
Zagreb
Zaista je dobar, zapravo izvrstan!! Niti jedna pasta za zube koju sam do sada koristila nije ni približno očistila zube kao Zeodent®. I što je još bitnije sve njene odlike koje ste naveli su točne. Nema kamenca niti naslaga od kave (što se inaće ne može skinuti sa običnom pastom, nego je potrebno otići zubaru!), glatkoća zubi, nema lošeg zadaha! Preporučila sam ga svojim prijateljicama i one su također uočile sve razlike u odnosu na komercijalne zubne paste koje su pune Fluora i samo trenutno osvježavaju dah!!! Koriste ga i moja djeca a preostali dio od prethodne zalihe koju sam imala dala sam majci koja je oduševljena njenom učinkovitošču! Savršeno uklanja naslage između zubi, budući da mi je majka u 60-tima i ima poprilično istrošene i razmaknute zube! I naravno da nakon što sam isprobala Zeodent® ne pomišljam ni na jednu drugu pastu!!!
Leopoldina Egzeta
Zagreb
Poštovana gospođo,prije nekoliko mjeseci kupila sam Zeodent® i oduševljena sam rezultatima. Mislim da je Zeodent® nedovoljno poznat na tržištu i to je zaista šteta.
Željka Škrljac
Zagreb
Već nakon prve upotrebe Zeodenta®, bila sam jako ugodno iznenađena sa glatkoćom zubi, zubne naslage su potpuno nestale. Nakon dva dana su nestale i bolne afte koje su me znale mučiti i po deset dana.
Jana Benicky
Zagreb
Zeodent® mi je učvrstio zube u zubnoj kosti što se osjeća kod zagriza. Kada sam jela lješnjake, znao me je neki zub boliti. Imala sam na jednom mjestu pigmentaciju na zubu, to se je sve izjednačilo i bolovi su nestali. Zub koji se je klimao se više ne klima i zubno meso je došlo na svoje, ima sada zdravu boju.
Tea
Rijeka
Stvarno sam oduševljena. Zub ima svoju vlastitu boju, Zeodent® skine žutilo od kave. Zeodent® je jedan od rijetkih proizvoda gdje sve činjenice koje su navedene stvarno stoje.
Ivana
Split
Koristim Zeodent® evo 10 dana i mogu Vam reći da evo hvala Dragom Bogu afte koje su me cijelo ljeto i jesen mučile i kako jedne odu tako se na drugom mjestu pojave…NETRAGOM SU NESTALE. Što se kamenca tiče mislim da treba više vremena..ali već osjetim da mi je drugačije kad jezikom diram unutar usta, tj. s unutrašnje strane zubi.
Rade Karačić
Bosna i Hercegovina
Zahvaljujem na brzoj isporuci vaših proizvoda i na poklonu, Zeodent® naručujem po drugi put. Veoma sam zadovoljna njegovim djelovanjem. Koristi ga moja cijela obitelj, djelotvoran je kod kamenca za stariju dob, kao i kod prevencije kod mlađih osoba. Osobito koristi pušačima štiteći desni i izbjeljuje zube skidajući žute naslage. Sve navedene činjenice u reklami proizvoda su istinite. Rado ga preporučujem.
Ljiljana Ugrinić
Zagreb